Промовирана книгата ,,Здравје од божја помош"

Денес, во присуство на повеќе заинтересирани граѓани, во Општинска народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш, промовирана беше книгата под наслов ,,Здравје од божја помош" - Совети и искуства во лечењето со исцелувањето и лековити билки на авторот Живко Милев на населба Раклиш - Општина Радовиш.

За содржините на книгата зборуваше промоторот Славчо Атанасов и самиот автор на истата.

Галерија

Поврзани вести