Одлука за избор на стручен соработник за заштита на културно наследство - библиотекар

Одлука-за-избор на стручен соработник за заштита на културно наследство - библиотекар  

КАРАМАНОВИ СРЕДБИ 2022 - KARAMANOV POETRY MEETINGS 2022

Во знак на чествување на македонскиот поет и револуционер Ацо Караманов, во библиотеката „Браќа Миладиновци“ Радовиш започна 49 интернационалната поетска манифестација „Караманови средби“, која традиционално се одржува во Радовиш.

Прочитај повеќе