Промоцијата на ракописот ,,Робинка на љубовта" со бројна и одбрана публика

Промоцијата на ракописот ,,Робинка на љубовта" на младата авторка Драгана Крстева од село Ињево - радовишко, организирана од страна на Општинска народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш, синоќа пред бројна и одбрана публика беше реализирана мошне успешно.

За содржините на ракописот зборуваше перофесор Катерина Диманова, а пред присутните презентирани беа и извадоци од ракописот.

Галерија

Поврзани вести