Промоција на романот ,,Sид што оди" на авторот Илхами Емин

На 12-ти Јули 2013 година во Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш како програмска содржина на Радовишкото културно лето 2013 година, во присуство на одбрана публика, промовиран беше романот ,,Sид што оди" на авторот Илхами Емин.

Промотор на овој роман беше познатото филозофско име - професор Ферид Мухиќ, а фрагменти од романот презентираа: Катерина Диманова, Славчо Атанасов и Борче Панов.

Поврзани вести