Новитетите од саемот на книгата од денес во понудата на библиотеката

По успешно завршениот ,,Саем на книгата 2017", од денес во Општинска народна библиотека почнаа да пристигаат новитетите од најинтересните наслови од белетристика од издавачките куќи кои со свои штандови беа учесници на саемот.

Во рамките на ова, на читетелите, од денес на располагање им се десетина најнови наслови од издавачката куќа ,,Култура" од кои дел беа понудени на саемот но дел како што се атрактивните наслови ,,Потекло" од Ден Брун и ,,Преправај се и танцувај' од Дијана Чејмберлен, убедени сме дека ќе ги задоволат апетитите на страствените љубители на книгата.

Поврзани вести